Referenties

Referenties

In de afgelopen jaren hebben wij zeer veel supermarktondernemers geholpen als adviseur/sparringpartner bij belangrijke beslissingen op het gebied van uitbreiding, relocatie, koop-en verkoop, mediation, e.a. Tevens zijn zowel nationaal als internationaal tientallen franchiseorganisaties geadviseerd. Onderstaand een aantal recente quotes.

Hein Simons is een rustige, alles goed overdenkende strateeg.

Jan van Vliet, AH Bunnik

Hij weet met zijn rust onderhandelingen naar het juiste resultaat te leiden. Uitbreidingen die je zelf voor onmogelijk hield weet hij vaak tot een goed einde te brengen.
Jan van Vliet

Hein is voor mij een hele betrouwbare loyale sparringpartner die mij dwingt naar de toekomst te kijken.

Gerrit Boomgaard, AH

Sinds 2008 werken wij met Hein samen. Hein is voor mij een hele betrouwbare loyale sparringpartner die mij dwingt naar de toekomst te kijken. Hein houd je scherp en zorgt ervoor dat je altijd met een focus een doel probeert te bereiken. Met name voor grote uitbreidingsplannen heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van Hein zijn expertise. Hein verbindt! en opent wegen waarvan je niet zou denken dat die wegen bewandelt zouden kunnen worden met altijd in het oogpunt het uiteindelijke doel. Ik hoop nog vele jaren op deze manier samen te mogen werken met deze nestor in Retailland!
Gerrit Boomgaard

Één van Hein zijn kwaliteiten is, wat onmogelijk lijkt mogelijk maken.

Martin Achterberg

Na jaren lange voorbereiding van planvorming bij gemeente, Ahold vastgoed, aankoop vastgoed en vastlegging van alle contracten is de winkel na een grote verbouwing in oktober 2014 open gegaan. Hein heeft advies, tips, gegeven en onderhandelingen gedaan en ondersteuning  geboden op alle gebieden en het was fijn en ook af en toe leuk en hebben veel overleg gehad met vele partijen. Één van Hein zijn kwaliteiten is, wat onmogelijk lijkt mogelijk maken.
Martin Achterberg

 

Destijds heeft hij ons met goed advies de mogelijkheid gegeven om de beste keuze te maken.

Dierck-Jan en Roelinka

10 jaar geleden kwam Hein op ons pad. Destijds heeft hij ons met goed advies de mogelijkheid gegeven om de beste keuze te maken. Sindsdien hebben wij aan Hein een goede vaste partner die niet alleen strategisch meedenkt maar ook meehelpt om onze expansie-ambitie vorm te geven.

Dit doet hij door zijn eigen brede ervaring op franchise-gebied in te zetten in combinatie met het sterke netwerk wat hij om zich heen heeft verzameld met alleen de beste specialisten op hun gebied.
Dierck-Jan en Roelinka

Hein is al jaren een prettige sparringpartner binnen ons bedrijf voor onderwerpen zoals uitbreiding, overname en overleg met gemeente en franchisegever.

Arjan de Vries | Albert Heijn | Gall&Gall Gemert

Hein is een prettige sparringpartner, behoudt een helicopter view en heeft een breed netwerk.

Hein is al jaren een prettige sparringpartner binnen ons bedrijf voor onderwerpen zoals uitbreiding, overname en overleg met gemeente en franchisegever. Hij heeft ons de afgelopen jaren geholpen om nieuwe locaties te onderzoeken, de huidige locatie te optimaliseren en de overname van vader op zoon mee te begeleiden.
Arjan de Vries | Albert Heijn | Gall&Gall Gemert

Soms heb je van die parels die je ineens tegenkomt

Patrick ten Hove – AH Enter

Hein heb ik leren kennen vanuit een bijzondere situatie welke ik gedeeld had bij de AH organisatie, verhuurder en bank. Vanwege de complexiteit ervan heeft de bank mij doorverwezen naar Hein Simons. Naast kundig ook een fijne man om mee te werken. Samen met zijn netwerk hebben wij een proces kunnen inzetten waarbij wij van huur naar koop konden. Een leerzaam en prettig proces met net even een andere insteek dan normaal, welke door de juiste voorbereiding en net even een andere kijk op zaken, wetende “hoe de hazen lopen” tot een succesvol resultaat heeft mogen leiden.
Patrick ten Hove – AH Enter

Internationaal

Simons Consultancy heeft ervaring in de volgende landen:

 • Nederland
 • België
 • Engeland
 • Duitsland
 • Verenigde Staten
 • Japan
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Scandinavië
 • Rusland

Onze partners

Het adviseren van franchiseorganisaties en supermarktondernemingen is specialistisch werk. Deze werkzaamheden verrichten wij met topspecialisten uit de architectuur, design, winkelbouw, advisering, e.a.

Bekijk onze partners