Sparringpartner

Sparringpartner

Naast het operationele ondernemen moet een ondernemer veel strategische beslissingen nemen.

Vaak zijn dit beslissingen die uitzonderlijk zijn en een grote impact hebben op de toekomst en de bedrijfsvoering.

Denk aan onderwerpen als de vestigingslocatie, uitbreiding, relocatie, opvolging, expansie, overleg met wethouders en beleidsmedewerkers, concurrentie-ontwikkelingen, verbetering van de parkeeraccommodatie, de samenwerking met de franchisegever, mediation, enz.

Bij deze beslissingen en processen heeft de ondernemer graag een gesprekspartner om deze ingrijpende en vergaande beslissingen mee te bespreken.

Door onze jarenlange ervaring in de supermarktbranche en deze veelvoorkomende onderwerpen, voorziet onze expertise en ervaring op deze terreinen in een duidelijke behoefte.

Afhankelijk van de vraagstelling beantwoorden wij deze vragen zelf en waar nodig doen wij een beroep op externe expertise. Dit kan zijn op het gebied van architectuur (nieuwe projecten, uitbreiding, relocatie, e.d.), maar ook juridisch (huurcontracten) of notarieel (verwerving/aankoop). Bij deze processen vindt er intensief overleg plaats met huisbankier en accountant met als doel om gezamenlijk tot de juiste beslissing te komen.